SPORT

RK SLATINA – RK NOVA GRADIŠKA BD GRUPPE AUSTRIA 35:20

Dana 11.12.2021. godine odigrana je utakmica IX. kola 2. HRL – ISTOK MUŠKI Rukometnog kluba “Slatina“ i Rukometnog kluba “N. Gradiška BD G.A.“ iz koje je Rukometni klub “Slatina“ izašao kao pobjednik jesenskog dijela sezone. U neobičnom terminu dočekali smo protivnike i otprilike znali o kakvoj se ekipi radi i koji je lijek rješenje. Tranzicija je stvarno sinoć bila na nivou, trčalo se na sve strane. Definitivno ne naša najbolja predstava, ali 2 boda se pišu i to je jedino u ovom trenutku bitno. Čestitke gostima na velikoj borbi! Popularni naslov jesenskog prvaka sinoćnjom pobjedom došao je u Slatinu.

Igrač utakmice je naš Benjo, u obrani je cijele polusezone odradio lavovski posao, a sinoć to svojom predstavom i potvrdio. Titulu mu uručuje bivši srednjak Mislav Balković.

Opraštamo se od rukometne atmosfere u pobjedničkom tonu. Samo malo odmora za punjenje baterija i traženje nove motivacije, pa vrlo brzi povratak na terene. Želimo Vam da se svi skupa zaželite rukometa i da u idućoj polusezoni blistamo zajedno kao i do sada.

Sudjelovanje na utakmici omogućili su Ministarstvo turizma i sporta i Grad Slatina koji sufinanciraju program „Rukomet je moja ljubav“. Ministarstvo turizma i sporta program sufinancira u iznosu od 64.476,80 kn.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button