SPORT

RK LIPA – RK SLATINA 26:37 – 2. kolo 2. HRL Istok

Zaputili smo se u Pakrac očekujući vruću atmosferu, navijačke glasove koji će prikriti dosadni zvuk tuckanja lopte u parket i nekako se pribojavali mogućeg lošeg scenarija. Prvih par napada domaća ekipa iznenadila nas je šutevima sa zemlje koje nismo dobro branili, no nakon pronalaska rješenja za taj segment igre domaćina, otišli smo na rezultatsku razdaljinu nedostižnu za protivničku ekipu. Već na poluvremenu bila je to prednost koja nam je mogla razotkriti daljnji tijek utakmice.

U drugo poluvrijeme ulazimo ponovno s udarnim snagama i čvrstom igrom kao osiguračem protiv eventualnog povratka LiPe u igru. Osigurač je funkcionirao, a prednost do kraja utakmice rasla, svi igrači su dobili svoje minute i iskoristili to na bolji ili lošiji način, na treningu ćemo o individualnim analizama.
Hvala RK LiPi na korektnoj igri, a mi se okrećemo nastavku prvenstva koje nam nosi starog rivala, RK Borovo, ovoga puta na domaćem terenu slatinske dvorane.

Sudjelovanje na utakmici omogućili su Ministarstvo turizma i sporta i Grad Slatina koji sufinanciraju program „Rukomet je moja ljubav“. Ministarstvo turizma i sporta program sufinancira u iznosu od 64.476,80 kn.

(Izvor: RK Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button