DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

RISE Erasmus+ tečaj u Bratislavi

Učiteljica Silvija Mađarić sudjelovala je na Erasmus+ tečaju za rad s mladima naziva RISE (Reinforcing Impact Through Social Events). Tečaj se održao u Bratislavi, Slovačka u trajanju od 7 dana, odnosno od 2. ožuka do 10. ožujka, a partner projekta RISE je Udruga Youth Buzz iz Slatine.

Projekt RISE ima za cilj osnažiti osobe koje rade s mladima jačanjem njihovih vještina kreativnog brendiranja i upravljanja događajima.
Poboljšavanjem komunikacijskih vještina i vještina brendiranja, osobe koje rade s mladima mogu se bolje povezati s mladima, povećati vidljivost, izgraditi povjerenje i vjerodostojnost.
U sklopu projekta RISE održat će se ukupno 2 treninga, odnosno tečaja. Prvi trening je završio u Bratislavi te je fookus bio na brendiranju i pripremu za događaj. Tečaj ovog načina osposobljavanja temelji se na načelima neformalnog obrazovanja edukacija – bez predavanja, puno raznih aktivnosti, igara, praktičnog iskustva.
Na treningu su sudjelovale 3 sudionice iz Hrvatske, te je ukupno bilo 9 zemalja. Iz svake zemlje sudjelovala su 3 sudionika.

(tks/Izvor i Foto: OŠ E.Kumičića)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button