Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJANASLOVNICA

Ribe na livadi – Odgojna skupina „Ribe“ DV Zeko u Slatini istražila „Livadu i njene stanovnike“

Odgojno obrazovna skupina „Ribe“ Dječjeg vrtića Zeko u Slatini tijekom mjeseca svibnja provela je istraživačke aktivnosti na temu „Livada i njeni stanovnici“.

Djeca su tako pratila promjene na livadi, upoznavala raznoliki biljni svijet jer livada nije samo trava već se u njezinim brojnim travnatim vrstama krije i različito cvijeće, ali i gljive. Osim toga mališani su uočili da livada krije jedan vrlo živi svijet koji čine brojne životinje među kojima je najviše kukaca.
Ova je aktivnost bila vrlo edukativna jer su djeca naučila imena biljaka i kukaca na livadi te ih međusobno razlikovati.

Naučeno su dakako primijenili tijekom likovno – kreativne radionice gdje su crtali i oslikavali livadu i kukce, a izrađivali su i kukce od prirodnih materijala.

Na kraju su sa svojim odgojiteljicama Maricom Bićanić i Karmelom Volf, u pratnji pomoćnice Sandre Ladan posjetili slatinski Bajer gdje su također promatrali livadu i tražili kukce, družili se i igrali u prirodi.
(Mihaela Feldi/Izvor: DV Zeko Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button