NASLOVNICAOPĆINE

Rekordan ulov ribe na čađavačkoj ”Štukijadi 2023.”

Športsko ribolovna udruga ”Karas” Čađavica, jučer (nedjelja) je na starom toku rijeke Drave u Čađavici organizirala tradicionalnu ”Štukijadu”, pojedinačni blinkeraški lov ribe umjetnim mamcima.
 
Pokrovitelj i ovogodišnje ”Štukijade” bila je Općine Čađavica. Natjecalo se 29 ribolovaca iz Virovitičko-podravske, Osječko-baranjske i Brodsko-posavske županije, koji su ukupno uhvatili 51 ribu, od toga 42 štuke i 9 bolena, što je najveći ulov od svih do sada održanih ”Štukijada”, iako je vodostaj bio dosta nizak. 
 
Prvo mjesto osvojio je Zvonimir Falamić iz Rakitovice sa ulovljenih 5 štuka ukupne težine 7125 grama, drugi po ulovu je bio Mihael Hodak iz Slatine, ujedno najmlađi natjecatelj, sa ulovljenom jednom štukom od 3940 grama, treće mjesto zauzeo je Krešimir Ciprić iz Slavonskog broda sa ulovljenih 5 štuka i 1 bolenom ukupne težine 2995 grama. 
 
Nagrade najuspješnijim natjecateljima je uručio predsjednik ŠRU ”Karas” Čađavica Anđelko Kokorić. Sve natjecatelje i goste domaćini su počastili ukusnim fišem.
(adf; Foto: ŠRU ”Karas” Čađavica)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button