NASLOVNICAOPĆINE

Redovnu godišnju skupštinu održao i DVD Starin

Dobrovoljno vatrogasno društvo Starin u subotu 9. veljače održalo je 68. redovnu izvještajnu godišnju skupštinu na kojoj su uz 24 člana DVD-a Starin, predstavnike udruga s područja općine Čađavica, nazočili i predstavnici brojnih vatrogasnih društava i institucija.

Nakon što je izabrano radno predsjedništvo kojim je predsjedavao Milenko Radulović, izvješće o radu i financijsko izvješće za 2018. godinu, kao i plan rada i financijski plan za ovu godinu podnio je predsjednik DVD-a Starin Milenko Radulović, prema čijim riječima Društvo trenutno broji 24 člana.

Tijekom prošle godine između ostaloga održano je nekoliko radnih akcija na uređenju vatrogasnog spremišta, okoliša, kao i vatrogasne opreme kako bi u svakom trenutku bila spremna za eventualne intervencije od koji je zabilježeno nekoliko ispumpavanja bunara i podruma, dok na svu sreću nije zabilježen niti jedan požar.

Uz financijski plan za ovu godinu, DVD Starin nastavit će sa svojim redovitim aktivnostima, obnoviti cisternu, nabaviti opremu, održavati Vatrogasni dom.

Nakon što je Stjepan Porga podnio izvješće Nadzornog odbora, sva su izvješća jednoglasno usvojena.

Čestitke na radu u protekloj godini uz velike pohvale i želje da se nastavi uspješan rad i u narednom razdoblju članovima DVD-a Starin uputili su predstavnik DVD-a Vraneševci Zlatko Uglješić, zapovjedni DVD-a Čađavica Zlatko Štefanek, predsjednik DVD-a Noskovci Silvio Vida te predstavnik DVD-a Zvonimirovac Stjepan Sedlar.

U ime Općine Čađavica nazočne je pozdravio načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, te uz pohvale dosadašnjem radu istaknuo nadu u još bolju suradnju tijekom narednog razdoblja gdje će Općina Čađavica i dalje financijski podržati, ne samo rad DVD-a Starin, već i svih ostalih DVD-a na čađavačkom području.

Skupština je završila prigodnim domjenkom uz druženje svih članova i njihovih gostiju.
(rt/Izvor: Općina Čađavica)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button