DOGAĐANJANASLOVNICA

Redovna policijska ophodnja iznjedrila iskusne kriminalce

Jučer, 28. srpnja, policijski službenici Policijske postaje Slatina su prilikom svoje redovne ophodnje između Slatine i Medinca zaustavili osobni automobil zagrebačkih registarskih oznaka u kojima su se nalazile tri muške osobe, te je na stražnjem sjedalu iza vozača uočena veća količina cigareta i alkoholnih pića.

Daljnjim postupanjem i provjerom identiteta osoba koje su se nalazile u osobnom automobilu, iste su vidljivo djelovale nervozno, da bi iznenada u jednom trenutku dvije osobe izašle iz vozila i dale se u bijeg prema poljskom predjelu s desne strane osobnog automobila. Jedna je osoba uporabom sredstva prisile od strane policijskih službenika PP Slatina savladana neposredno pred vozilom, a druga 300 metara od zaustavljenog osobnog automobila, čime je spriječen bijeg navedenih osoba.

Daljim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno da se radi o 41-godišnjaku, 44-godišnjaku i 62-godišnjaku koji su počinili niz kaznenih djela na području PU uprave vukovarsko-srijemske i PU virovitičko-podravske.

tks(Tekst:PU virovitičko-podravska/Foto:screenshoot iz video snimke prolaznika)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button