NASLOVNICAUDRUGE

Redovna izvještajna skupština HVIDR-e Slatina bit će održana u subotu 1. veljače

Na već ranije donesenu odluku da se redovna godišnja izvještajna skupština Udruge HVIDR-a Slatina održi u subotu, 1. veljače, s početkom u 10 sati u slatinskom Hrvatskom domu, jučer je održan sastanak užeg predsjedništva kako bi se utanačile pojedinosti za održavanje skupštine.

Sastanak je održan u novouređenom uredu slatinske HVIDR-e u zgradi slatinske Gradske uprave kojim je predsjedao Ilija Nikolić, predsjednik Udruge HVIDR-a Slatina.

– Ovim smo sastankom dogovorili sve pojedinosti za nadolazeću skupštinu, kao što je odluka o počasnim članovima naše Udruge, podjela novih iskaznica, te sve ostale pojedinosti vezane uz održavanje same skupštine.
Bilo je riječi i o ponovnom radu ureda HVIDR-e u Slatini, koji započinje početkom veljače ove godine, odnosno u ponedjeljak 3. veljače na istoj lokaciji u zgradi Gradske uprave. Zaposlili smo djelatnika koji će svakim radnim danom, od ponedjeljka do petka, raditi od 8.00 do 12.00 sati te biti na raspolaganju našim članovima i ostalim hrvatskim braniteljima sa slatinskog područja. Ovom prigodom još jednom pozivam članstvo da se odazove na skupštinu u subotu, 1. veljače – rekao je predsjednik slatinske HVIDR-e Ilija Nikolić.
(df,mf/Foto: D. Fišli)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button