CRNA KRONIKANASLOVNICA

Razriješena provala u trgovinu

Jučer, 27. lipnja, policijski službenici Policijske postaje Orahovica, nakon prikupljenih operativnih saznanja i provedenog kriminalističkog istraživanja, razriješili su provalu u trgovinu u Orahovici. Očevidom je utvrđeno postojanje osnove sumnje da je nepoznati počinitelj, dana 26. lipnja u jutarnjim satima, došao do trgovine u Orahovici, gdje je uporabom podesnog alata, provalio ulazna vrata, nakon čega je iz unutrašnjosti otuđio više stotina kutija raznih cigareta, razna alkoholna pića, suhomesnate proizvode i druge stvari, koje je natovario u kantu za smeće, te se udaljio s mjesta događaja.

Prilikom kriminalističkog istraživanja nad 25 – godišnjakom, kod počinitelja je pronađeno više od 250 kutija raznih cigareta, više paketa duhana, paket žileta, paket PVC vreća, te kanta za smeće.

Nadalje, provedeno je i kriminalističko istraživanje nad maloljetnikom u nazočnosti oca, zbog osnove sumnje u počinjenje kaznenog djela prikrivanja, kod kojeg su pronađene manje količine suhomesnatih proizvoda i nekoliko kutija cigareta. Slijedi posebno izvješće i Posebno izvješće za mladež.

Policijska uprava virovitičko-podravska

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org