DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Razigrani Error deklasirao Monte Crista

Trećeg dana Zimskog malonogometnog turnira što se igra u organizaciji MNK Slatina vidjeli smo prilično efikasan nogomet. Error je itekako ukazao na grešku u sistemu Monte Crista utrpavši mu 11 lakih komada. Daleko najtalentiranija mlada slatinska družina još je jednom potvrdila svoju visoku vrijednost istaknuvši kandidaturu za sam vrh turnira.

Derbi večeri između Lopte i virovitičkog CB Titro opravdao je očekivanja. Sijevalo je u oba šesterca, tresle su se grede, čak više ona gola Titra, no samo je jedna lopta završila u mreži, ona nakon udarca Horačeka. Jedan, ali itekako vrijedan s obzirom da su s ta tri boda korak bliže prolasku skupine Virovitičani.

”Dečki s pilane” iz Četekovca, uz mrvicu nepotrebnog preznojavanja pri kraju utakmice, manje-više lako su ”prepilili” Verudu. Naime nakon vodstva od 5:0 Pilana Jaklić je ušla u probleme s akumuliranim prekršajima što su članovi Verude debelo iskoristili spustivši prednost protivnika na minus dva no golom Ibričića ta mini neizvjesnost nije potrajala dugo.

Iako po godinama još kadeti, vrlo zrelu partiju pružili su članovi domaće momčadi Paje. Istina, Kraš ekspres je sve do početka drugog dijela bio u utakmici, a onda je učas isplivala veća kvaliteta mladaca Paje.

U veteranskoj konkurenciji Vegeška i Pomalo odigrali su neriješeno, a takva je utakmica i bila. Velikih problema imali su Virovitičani s Podmanickim no malo pomalo počeo je sa snagom padati Pomalo što su članovi Vegeške naplatili golovima za zasluženo izjednačenje.

 

28.12.

Rezultati:

U – 11:

ŠN Općina Sopje – Nk Rezovac 1:2

Nk Suhopolje – ŠN Slatina l 12:0

 

U – 13:

Nk Virovitica – ŠN Slatina l 2:0

 

U – 15:

Mnk Apokalipsa Cvjećarnica Camelia – Nk Virovitica 0:2

 

U – 17:

Tri točke – Nk Zrinski Nova Bukovica 1:2

 

Veterani:

VGŠK – Pomalo 2:2 (4:5-6m) (Mlinarić, Kurjančić/Podmanicki 2)

 

Seniori:

Kraš ekspres – Bistro Pajo 1:4 (Sraka/Novaković, Pelikan 2, Šarko)

Monte Cristo – Error 404 Knauf Ljubas 0:11(Zdelar 3, Stjepić 3, Dor.Bogati, Dom.Bogati 2, Sopjanac, Šafar)

Veruda Pula – Pilana Jaklić 3:6 (Geng, Husarić 2/Dorinka 2, Košorog, Troha, Jaklić, Ibričić)

Total sport CB Lopta – CB Titro Sveti Rok 0:1 (Horaček)

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button