DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Razigrana Slatina desetkom ispratila Osječane

Slatina je do vrha napunila mrežu druge momčadi osječkog prvoligaša, a ono što je najzanimljivije sve do 18. minute bilo je 0:0…

Gosti su se od početka predstavili kao čvrsta momčad koja je došla po svaku cijenu probati što duže sačuvati svoje mrežu netaknutom no i uz takvu obveznu igru nisu se libili pokušati zadati gol koji bi naudio ambicijama domaćinima. No kako je vrijeme odmicalo puno ”duža” Slatina počela je slagati prigodu za prigodom no rezultat je nakon tih brojnih šansi i dalje bio 0:0. Uglavnom je za te silne promašaje bila kriva nepreciznost domaćih igrača, a nešto je skinuo i gostujući mladi vratar Sabolić. Ipak kada se činilo da će krajnje disciplinirani  Osječani izdržati do poluvremena led je konačno probio Rupčić na nesebičnu asistenciju Dorijana Bogatija, a odmah zatim tada blagu konsterniranost u redovima protivnika iskoristio je Bihar pogodivši potpuno praznu mrežu. Tek kratku odgodu konačne egzekucije gostiju donio je gol praktički iz ničega Kraljevića za spuštanje na jedan gol minusa no započeti posao Slatinčana prije samog odlaska na odmor dovršio je kapetan Bihar.

U nastavku na terenu je postojala samo jedna momčad. Gosti su potpuno potonuli, a na njihovu žalost Slatinčani su konačno sa sebe zbacili okove pritiska te lepršavo i razigrano počastili i sebe i publiku odličnom predstavom u kojoj je bilo i vica, ali i efikasnosti. Golovi su padali kao na traci, a neki od njih izazvali su i dodatne aplauze zadovoljne publike. Izdvojit ćemo Dorinkine bombe i navođeni projektil Borisa Bihara s kojim je iskusni kapetan upisao hat-trick. Također lijepa je priča ta i da su svoje debitantske nastupe uz dopadljivu igru golovima okrunili dva Mateja, Rukavina i Babić, nova oružja u širokom arsenalu trenera Damira Bogatija kojem je večeras najteži posao bio pravedno podijeliti minutažu svim tim silno talentiranim mladićima.

  1. HMNL istok

4.kolo

SLATINA                              10

FUTSAL OSIJEK II                1

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 70. Suci: Ličinić (Orahovica) i Gobac (Virovitica).

Strijelci: 1:0 – Rupčić (18), 2:0 – Bihar (18), 2:1 – Kraljević (19), 3:1 – Bihar (20), 4:1 – Šantić (21), 5:1 – Rukavina (21), 6:1 – Dom.Bogati (24), 7:1 – Dorinka (25), 8:1 – Babić (29),  9:1 – Bihar (32), 10:1 – Dorinka (40).

SLATINA: Nikšić, Stjepić, Dom.Bogati, Dor.Bogati, Šantić, Tunić, Rupčić, Bihar, Dorinka, Babić, Rukavina, Spudić, Čović. Trener: Damir Bogati

MNK OSIJEK II: Sabolić, Vasilj, Kraljević, Blagojević, Stankić, Jager, Radetić, Rimac.

 

Damir Jukić

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button