Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac izabrana u Vijeće nove Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih

Sukladno novom Zakonu o Hrvatskoj gospodarskoj komori koji je stupio na snagu 4. siječnja ove godine i odlukom Upravnog obora Hrvatske gospodarske komore od 31. ožujka ove godine, dosadašnje Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i Zajednice za obrazovanje odraslih spajaju se u jedinstvenu Zajednicu za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih.

Tim povodom u ponedjeljak, 13. lipnja održana je izborna sjednica nove Zajednice za razvoj ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih kojoj je prisustvovala i ravnateljica Pučkog otvorenog učilišta Slatina Danijela Fabric Fabijanac.

Cilj ove zajednice jest omogućiti daljnji razvoj i unaprjeđenje područja ljudskih potencijala i obrazovanja odraslih svojim sinergijskim djelovanjem, te budućim inicijativama poticati pozitivne i potrebne promjene na tržištu rada kao i aktivno osluškivati potrebe svih njegovih dionika.

Na izbornoj sjednici usvojen je Pravilnik o radu Zajednice, te su jednoglasno izabrani predsjednik, dva zamjenika (jedan iz područja ljudskih potencijala i jedan iz područja obrazovanja odraslih), kao i članovi Vijeća Zajednice.

Za predsjednika Zajednice izabran je Andrej Marušić. Za zamjenika iz područja ljudskih potencijala izabran je Igor Pureta, a za zamjenika iz područja obrazovanja odraslih Ana Gale.
Za članove Vijeća Zajednice uz predsjednika i zamjenike izabrani su: Maja Milevoj, Sanja Čop, Heni Strčić, Danijela Fabric Fabijanac, Danijela Čukušić, Maja Holek, Grozdana Pavlović i Mario Zamuda.
(mf/Izvor: POU Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button