DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICARADIO EMISIJE

Ravnateljica DV „Zeko“ Danka Gojić Kajzer u eteru Radio Slatine predstavila Advent u DV „Zeko“

Ravnateljica DV „Zeko“ Danka Gojić Kajzer danas je u eteru Radio Slatine predstavila brojne aktivnosti u okviru Adventa u DV „Zeko“.

Svoje aktivnosti podijelili su kroz četiri adventska tjedna te svaki od njih ima i svoje tematske nazive:“ Uz bake i majke, do Božića iz bajke“, “Moj djed i tata, s rukama od zlata“, “Dobra djela više znače uz veliko srce i blagdanske kolače!, „Čaroliji nema kraja na adventu vrtićkog ozračja“.

Iz bogatog programa Adventa u DV „Zeko“ izdvajamo božićnu priredbu „Kako je Zeko spasio Božić“ koju će vrtićarci sa svojim odgajateljicama, kako je planirano, svojim roditeljima i ostaloj rodbini izvesti 15.prosinca  u 17 sati u dvorani POU-a.

„Ove ćemo godine okupiti cijelu vrtićku obitelj koja će radeći zajedno na radionicama istovremeno graditi odnose partnerstva i prijateljstva. Blagdani su čarobno vrijeme, vrijeme u koje je sve moguće, a dječji je vrtić pak čarobno mjesto, mjesto u kojemu je sve moguće. Ove godine spoj vremena i mjesta naglašava važnost obitelji, zajednice te stremljenja istomu cilju“, kažu iz vrtića Zeko.

U vrtiću Zeko je veselo i toplo i sve miriši na domaće kolače koje su djeca izradila sa svojim bakama a na degustaciju smo ih dobili i mi na Radio Slatini.

Ovaj tekst završiti ćemo blagdanskom čestitkom polaznika i djelatnika vrtića Zeko:

„Sretan Božić i novogodišnje blagdane želi vam DV Zeko!“

tks

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button