NASLOVNICASPORT

Raspucani Slatinčani svladali Brod

U utakmici 14.kola 2.hrvatske rukometne lige istok, Slatina je na nominalno domaćem terenu u Virovitici svladala Brod iz Slavonskog Broda rezultatom 31:25. Inače gostujuća se momčad u ovom susretu službeno vodila kao domaćin jer je u prvom dijelu sezone Slatina već odradila gostovanje u Slavonskom Brodu.  Nezadrživ je u redovima pobjedničke momčadi Slatine bio Igor Dragojević strijelac 7 golova. Repić je postigao 6, a Mataija 5 golova. Osim navedenih, još se 8 slatinskih igrača upisalo u strijelce, a među kojima i mladci Bot i Baćani sa po dva gola. Ovom pobjedom Slatina je zadržala drugo mjesto na drugoligaškoj ljestvici odvojivši se na dva boda fore od trećeplasirane Županje koja je ovo kolo poražena u Našicama (36:32).

2.HRL istok

BROD             25(14)

SLATINA       31(15)

Virovitica Dvorana Tehničke škole. Gledatelja: 100. Suci: Dejan Gomerčić (Brestovac) i Darko Radaković (Požega).

BROD: Krznarić, Simeon, Vukadinović, Vukoje, Ferić, Marić, Sarić 7(3), Poznanović 4, Alajica 1, Petrović 2, Prusina 4, Bohm 1, Rašić 5(1), Rakić. Trener: Saša Sertić

SLATINA: Frajhaut, Horvat 1, Repić 6, Majstorović, Baćani 2, Miličić 1, Bot 2, Dragojević 7(2), Butorac, Suhić 1, Lisinski 1, Hankić 4, Mataija 5, Macinger, Venus, Lukac 1. Treneri: Biljana i Viktor Frajhaut.
(Damir Jukić/Foto: RK  Slatina)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button