NASLOVNICASPORTUncategorized

Raspucana Slatina dobila Županju

Još jedan prijateljski susret odigrali su jučer malonogometaši Slatine. U goste su im došli članovi MNK Futsal Olimpijac iz Županje, još jednog kluba koji će se baš kao i Slatina ove sezone kao novak priključiti natjecanju 2. HMNL istok. Iako je susret započeo prilično kasno, s obzirom na najavljeni početak od 21. sata, pa još i na kašnjenje gostiju iz Županje, utakmici je prisustvovao zavidan broj gledatelja.  I isplatilo im se. S obzirom na prikazano u 40 minuta čiste igre i čak 17 golova, imali su razloga za zadovoljstvo što su bili svjedoci još jedne atraktivne futsal predstave u kojoj su pobjedu na koncu odnijeli slatinski malonogometaši, i to prilično uvjerljivo. Zanimljivo, gosti su bili ti koji su bolje otvorili susret i iz lijepih akcija došli do prednosti od 2:0. Ipak do konca poluvremena Vicić je dva puta asistirao Kupresu za izjednačenje rezultata. U nastavku razigrana Slatina polako je tempom mljela svoje protivnike da bi prednost narasla do konačnih plus 6. Najraspucaniji u redovima pobjedničke momčadi Slatine bio je Jurica Šantić sa 3 postignuta gola. Po dva su postigli Vicić, Petrinjak i Kupres, a u strijelce su se stigli upisati Bočkaj i Knežević. Valja pohvaliti i odličan debitantski nastup mladog Danijela Bošnjaka na vratima Slatine. Susret je pred 70-ak gledatelja sudila slatinska sudačka dvojka Culej – Kokorić.

MNK SLATINA                                   11

MNK FUTSAL OLIMPIJAC              6

SLATINA Dvorana SŠ Marka Marulića. Gledatelja: 70. Suci: Jurica Culej (Slatina) i Dražen Kokorić (Slatina). Strijelci: 0:1 – Ivić (6), 0:2 – Jukić (8), 1:2 – Kupres (16), 2:2 – Kupres (17), 2:3 – Ivić (22), 3:3 – Vicić (22), 4:3 – Vicić (23), 5:3 – Šantić (27), 6:3 – Bočkaj (29), 7:3 – Petrinjak (31), 8:3 – Šantić (33), 9:3 – Šantić (34), 9:4 – Ivić (36), 9:5 – Jukić (37), 10:5 – Knežević (37), 11:5 – Petrinjak (38).

MNK Slatina: Bošnjak, Šaponja, Bihar, Šantić, Knežević, Radonjić, Bihar, Vicić, Bočkaj, Petrinjak, Čavić, Kupres, Prlić. Trener: Nikola Miščević.

MNK Futsal Olimpijac: Matijević, Tulumović, Lazar, Marić, Mandić, Sivrić, Ivić, Sabo, Jukić. Trener: Toni Josić.
(dj/Foto: Damir Jukić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button