NASLOVNICASERVISNE INFORMACIJEŽUPANIJA

Raspisan je Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Mreže poduzetničkih inkubatora Virovitičko-podravske županije za 2023. godinu

Potičući daljnji razvoj poduzetništva i gospodarstva na našem području, posebno onih koji svojim poslovanjem ostvaruju tržišnu uspješnost, virovitičko-podravski župan Igor Andrović, objavio je Javni poziv za subvencionirano korištenje poslovnog prostora Mreže poduzetničkih inkubatora Virovitičko-podravske županije za 2023. godinu.

Cilj ovog javnog poziva je osnažiti kapacitete malih i srednjih gospodarskih subjekata, njihovo povećanje konkurentnosti, ali i stvaranje povoljnijeg i kvalitetnijeg poslovnog okruženja za gospodarske subjekte malog i srednjeg poduzetništva na području Virovitičko-podravske županije. Ovaj Javni poziv se može pronaći na službenoj internetskoj stranici Virovitičko-podravske županije (www.vpz.hr) u rubrici Natječaji i objave, ili na Internet stranici Poduzetničkog inkubatora VPŽ (www.inkubatorivpz.hr). On traje do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 30. studenog 2023. godine. U Proračunu Virovitičko-podravske županije, za navedenu namjenu je osigurano 148.993,45 eura. (www.vpz.hr, Fotografija/Ilustracija: Kristijan Toplak)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button