NASLOVNICAOPĆINE

Radovi na uređenju drugog dijela igrališta Dječjeg vrtića Bambi u Sopju bliže se završetku

Središnji državni ured za demografiju i mlade odobrio je Općini Sopje projekt “Uređenje dvorišta Dječjeg vrtića Bambi s opremanjem poput postavljanja pergole, pješčanika, koševa, te poučnog prometnog poligona”, a radovi na drugom dijelu igrališta Dječjeg vrtića Bambi se bliže svom završetku. 
 
– Projekt je vrijednosti gotovo 28.000,00 eura, a sufinanciranje Središnjeg državnog ureda je 22.000,00 eura. Iz godine u godinu prolazimo na natječaju Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, a drago mi je da i tim, za nas financijski manjim projektima, možemo povećati standard boravka u našem vrtiću – istaknuo je načelnik Općine Sopje Berislav Androš pri obilasku radova.
 
Ravnatelj Dječjeg vrtića Bambi Sopje Zrinko Grgić zadovoljan je do sada napravljenim.
 
– Radovi na uređenju drugog dijela igrališta za naše polaznike su u tijeku i do sada je napravljeno dosta. Pri završetku su radovi na poligonu od lijevane gume na kojem će djeca učiti prometna pravila i vožnju bicikla. A, također, su pri kraju i radovi na izgradnji botaničkog vrta, zajedno sa učionicom, odnosno kućicom kako bi djeca u slučaju kiše mogla boravit na, možemo tako reći otvorenom, a u budućnosti imamo plan napraviti i poučnu stazu. Oko kompletnog drugog dijela igrališta je stavljena ograda tako da djeca budu sigurna – zaključio je ravnatelj Grgić.
Radove izvodi TH gradnja d.o.o. iz Noskovačke Dubrave. 
mf (adf; Foto: D. Fišli)
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button