DOGAĐANJANASLOVNICA

Radovi na rekonstrukciji Društvenog doma u Donjim Meljanima ulaze u završnu fazu

Jučer su gradonačelnik Grada Slatine Denis Ostrošić i pročelnik Upravnog odjela za razvoj grada Marin Kokorić u pratnji svojih suradnika Vesne Klement, Borisa Presečana i Krunoslava Štimca, te nadzornog inženjera Dejana Mikulića i izvođača radova Tomislava Horvata i Dragana Beneša obišli gradilište Društvenog doma u Donjim Meljanima, koji Grad Slatina obnavlja uz pomoć EU sredstava iz Programa ruralnog razvoja Republike Hrvatske 2014-2020. Obilasku je prisustvovao i pročelnik Stručne službe Krunoslav Šarabok.

Obilaskom terena utvrđeno je da radovi dobro napreduju, postavljena je hidro izolacija, kao i toplinska izolacija i fasada na svim pročeljima zgrade, osim u uvučenom dijelu trijema, koji se upravo oblaže toplinskom izolacijom.
Unutra su postavljene elektro instalacije, u pripremi su strojarske instalacije, naručeno je vanjsko dizalo, a slijede unutarnji radovi koji između ostaloga uključuju žbukanje zidova i uređenje stropova i podova kao i postavljanje keramike na trijemu.
Paralelno s ovim radovima do kraja godine slijedi i asfaltiranje i ostalo uređenje okoliša Društvenog doma u Donjim Meljanima čija bi kompletna rekonstrukcija trebala biti završena do sredine veljače iduće godine.
(mf/Foto: Mihaela Feldi)

Republika Hrvatska                                     i                                        Europska unija

   Zajedno do fondova EU

Sufinancirano sredstvima Europske unije, Europski poljoprivredni fond za ruralni razvoj: Europa ulaže u ruralna područja, Program ruralnog razvoja 2014.-2020.


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button