NASLOVNICAOPĆINE

Radovi izgradnje svlačionica na nogometnom igralištu u Čađavici gotovi prije blagdana

Krajem ožujka ove godine, načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević potpisao je ugovor s Tomislavom Horvatom, direktorom tvrtke Građevinarstvo Horvat d.o.o. iz Noskovačke Dubrave, za izvođenje radova na izgradnji zgrade sportsko-rekreacijske namjene, tj. novih svlačionica na nogometnom igralištu u Čađavici.

Izvođač radova odmah je nakon potpisivanja ugovora krenuo u izgradnju spomenute zgrade, a izgradnja je trebala trajati godinu dana, no, kako nam je rekao načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević, radovi su pri kraju i nogometaši NK Mladost 1930 Čađavica uskoro bi mogli ”useliti” u nove prostorije.

– Građevinski radovi na izgradnji zgrade sportsko-rekreacijske namjene se privode kraju. Uglavnom, trenutno se radi unutar same zgrade, radnici postavljaju pločice, a uskoro će i postavljanje radijatora, tuševa, električne instalacije i sveg ostalog što je potrebno prije nego stavimo interijer. Što je vrlo bitno, s obzirom na godišnje doba, vanjski su radovi gotovi, fasada je gotova, uređeni su pločnici i ivičnjaci i ja se nadam da će do kraja mjeseca, prije blagdana, biti sve završeno. Osim zgrade, na samom igralištu planiramo urediti kućice za rezervne igrače i delegata, te tunel za izlazak igrača na teren, osvježiti ogradu i mreže iza golova, a na proljeće bi trebali napraviti i neku manju tribinu, te urediti okoliš oko igrališta – rekao je pri obilasku radova načelnik Općine Čađavica Mirko Rončević.

Ukupna vrijednost radova iznosi 2.167.039,21 kuna, a izvođaču je do sada isplaćeno 70,31%, odnosno 1.523.718, 04 kuna.
mf (df/Foto: D. Fišli)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button