NASLOVNICAOPĆINE

Radovi izgradnje nogostupa u Sopju bit će gotovi prije roka

U Sopju su krajem kolovoza započeli radovi na izgradnji nogostupa u Ulici Josipa Kozarca i dijelu Ulice kralja Tomislava. Projekt izgradnje nogostupa sufinancira Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i državne imovine u iznosu od 169.834,23 kuna, a ukupna vrijednost radova ugovorena je na 464.445,00 kuna bez PDV-a, tako da razliku troškova izgradnje pokriva Općina Sopje.

Radove izvodi tvrtka Grgić promet d.o.o., a danas (utorak) je počelo asfaltiranje spomenutih nogostupa. Da radovi teku po planu i da će biti gotovi prije zadanog roka, 30. studenog, uvjerio se načelnik Općine Sopje Berislav Androš.

– Godina se polako bliži kraju, a i mi završavamo započete poslove. Danas i sutra završava se asfaltiranje nogostupa u dijelu Ulice Kralja Tomislava, te duž Ulice Josipa Kozarca. To je još jedan projekt za koji je Općina Sopje dobila sufinanciranje od strane Ministarstva graditeljstva, prostornog uređenja i državne imovine. U idućih mjesec dana završavamo sve projekte gdje su nam otvorena gradilišta, potpisat ćemo ugovore sa studentima, mladim obiteljima za sufinanciranje kupnje ili obnove prve nekretnine, poduzetnicima, te ćemo podijeliti pakete pomoći umirovljenicima i potrebitima. U pripremi je i proračun za iduću godinu, a u kojem smo već do sada uvrstili mnoštvo novih programa i projekata – rekao je načelnik Androš.
mf (df/Foto: Općina Sopje)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button