NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Radionica „U susret Božiću“ u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina

U četvrtak, 20. prosinca hladne i zamrznute dane, svojom toplinom i radosnim trenutcima zajedničkog druženja brojnoj su dječici i njihovim roditeljima razveselile knjižničarke Gradske knjižnice i čitaonice Slatina.
Uz ugođaj adventa pripremljena je radionica izrade prigodnih božićnih i novogodišnjih ukrasa od prirodnih materijala, papira i recikliranih materijala, koja je protekla u toploj i izuzetno mirnoj atmosferi čitava dva sata.

Lijepo izrađeni ukrasi za djecu i odrasle potakli su dječju maštu da se smjeste na dječji odjel i otvore bogato ukrašene knjige i slikovnice koje su za ovu prigodu pripremile vrijedne knjižničarke. Djeca su čitala pregršt svjetski poznatih priča o božićnim blagdanima iz knjige „Moj najljepši Božić: pjesme i priče“ kao što je priča “Dar Triju kraljeva“ uz zvuk božićnih pjesama koje se također mogu pronaći u knjigama:“Tri kralja jahahu“ ili „Zvončići“.

„Neka i Vaš dom ovih blagdana obogati lijepa riječ i prigodna pjesma!“ – poručuju iz Gradske knjižnice i čitaonice Slatina.
(mf/Foto: Mihela Feldi i GKiČ Slatina)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button