DOGAĐANJANASLOVNICARADIO EMISIJEŽUPANIJA

Radio Slatina u svom programu ugostio župana Igora Androvića i direktora Viroexpa Bojana Mijoka

24. međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2019. ocijenjen je od strane izlagača jednim od najvećih i najuspješnijih u Hrvatskoj za što su naravno zaslužni domaćini odnosno župan Virovitičko-podravske županije Igor Andrović i direktor sajma Viroexpo Bojan Mijok koji su također bili gosti u programu Radio Slatine.

Tako smo doznali brojne pojedinosti vezane za sajam, od tehničkih podataka do vrlo uspješno organiziranog programa.
Sajam je ove godine brojnim izlagačima ponudio brojne zanimljive sadržaje tako da je svaki posjetitelj mogao pronaći nešto za sebe.

U novoj multifunkcionalnoj hali na ovogodišnjem Viroexpu na 6.200 četvornih metara, te još 3.000 četvornih metara vanjskog izložbenog prostora predstavilo se  625 izlagača iz 29 zemalja.
Organizirana su sadržajna stručna predavanja iz gospodarstva i poljoprivrede te niz ostalih događanja i sjajan kulturno-zabavni program.
Ponuda proizvoda i usluga zaista je respektabilna i moglo bi se reći da se na sajmu može pronaći sve od igle do lokomotive.

Ova godina je za sve nas posebna jer je sajam dobio svoje „mjesto pod suncem“ odnosno svoj novi dom gdje smo spojili na jednom mjestu ljude kojima je sajam izuzetna prilika za promociju mnogobrojnim obrtnicima, poljoprivrednicima, poduzetnicima, udrugama… iz cijele Slavonije i Podravine, iz cijele Hrvatske ali i inozemstva.“ – rekao je između ostaloga direktor sajma Viroexpo Bojan Mijok.

S pravom ovaj sajam zovu „sajam s dušom“ jer mu se izlagači i posjetitelji uvijek vraćaju. Viroexpo isto tako s opravdanjem nosi epitet jednog od najprepoznatljivijeg brenda grada Virovitice i cijele Virovitičko-podravske županije jer bilježi sve veći rast iz godine u godinu.“ – istaknundrović koji se ujedno zahvalio Gradu Slatini i susjednim općinama koji zajedničkim nastupom omogućuju sve većem broju izlagača predstavljanje na sajmu.
(mf/Foto: Mario Poljak, Boris Presečan, Mihaela Feldi)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button