DOGAĐANJANASLOVNICA

Radio Slatina na Viroexpu 2024.

Na sajamskom štandu Grada Slatine i ove se godine na 27. Međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2024. predstavlja Slatinski informativni centar.

Tako je sajamski studio Radio Slatine ugostio brojne izlagače sajma ali i druge goste.

Javljanje sa sajma otvorio je kao prvi sugovornik zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Ilija Nikolić koji je predstavio ovogodišnji koncept nastupa Grada Slatine imena „Invest in Slatina“, a koji je potom pojasnio viši savjetnik za gospodarstvo i projekte pri Upravnom odjelu za razvoj Grada Jurica Culej, te u ulozi v.d. ravnatelja Gradske razvojne agencije Slatine govorio i o značaju sudjelovanja GRAS-a na Viroexpu.

U sajamskom eteru Radio Slatine gostovala je i direktorica Turističke zajednice grada Otočca Viktorija Rogić koja je u nazočnosti predsjednika Udruge „Vila Velebita“ Slatina Željka Šnjarića predstavila aktivnosti TZ grada Otočca kao i rad Udruge Gačanka iz Otočca koja se na Viroexpu predstavlja na zajedničkom štandu sa slatinskim Ličanima s kojima ima dugogodišnju vrlo uspješnu suradnju.

Sajamski eter Radio Slatina upotpunili su ravnatelji slatinskih srednjih škola, odnosno ravnatelj Industrijsko obrtničke škole Slatina Mladen Graovac i ravnatelj Srednje škole Marka Marulića Slatina Ivan Roštaš koji su prezentirali programe svojih škola kao i nastupe učenika i profesora na ovogodišnjem sajmu.

Na kraju je sajamski eter Radio Slatine zasladila Sandra Jadek, potpredsjednica Udruge kuhara i slastičara grada Slatine kojoj smo tom prigodom još jednom imali priliku čestitati na izvrsnom 3. mjestu koje je osvojila na nedavno održanoj IKA Kulinarskoj olimpijadi u Stuttgartu.
Naša olimpijka i ni ovdje nije ostala bez priznanja te je osvojila Zlatno priznanje za najuređeniji štand u kategoriji malih izlagača.

Pozivamo Slatinčane, mještane prigradskih naselja i sve zainteresirane da posjete Viroexpo i sajamski štand Grada Slatine, ali i da tijekom naredna dva dana budu uz program Radio Slatine kada će također moći čuti zanimljive razgovore u izravnim javljanjima iz sajamskog studija Radio Slatine.

(mf; Foto: Mihaela Feldi, Marijo Kokorić)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button