Home / NASLOVNICA / Radio Slatina dostojno predstavila grad na Orahovačkom proljeću

Radio Slatina dostojno predstavila grad na Orahovačkom proljeću

U Orahovici u središnjem gradskom parku održano je  13.prvenstvo Europe u kuhanju lovačkog kotlić gulaša za novinare. Ova zanimljiva kulinarska manifestacija ove se godine održala u Orahovici kao jedan dio bogatog programa 50. orahovačkog proljeća. Iako se nije plasirala među tri prvonagrađene, kulinarska ekipa Radio Slatine predvođena dugogodišnjim suradnikom, a današnjim gradonačelnikom Denisom Ostrošićem, nije razočarala.

S obzirom na konstantnu gužvu koju je ekipa Radio Slatine, inače u sastavu Denis, None, Mirta, Damir te ”spiritualni” vođa Robert,  imala oko svog kotlića, najviše poradi prezentacije slatinskih suhomesnatih proizvoda, ali i pjenušca Slatinskog bisera, koji je bio prava atrakcija cjelokupnog natjecanja izazvavši veliko zanimanje novinarskih ekipa iz cijele Hrvatske, ali i onih iz bliže regije, možemo slobodno zaključiti da je misija slatinske ekipe u potpunosti uspjela.

Kao jedini gradonačelnik, ali i kao kuhar s višegodišnjim stažem na ovom natjecanju, Denis Ostrošić nagrađen je posebnom nagradom organizatora. Inače uvjerljivo prvo mjesto u konkurenciji 13 ekipa te titulu prvaka europe u kuhanju lovačkog gulaša osvojila je ekipa Večernjeg lista. Nagrade najboljima uručila je gradonačelnica Orahovice Ana Marija Petin. (dj / Foto: None i dj)

 

dj

foto: none i dj

x

Check Also

Započela rekonstrukcija Društvenog doma u Donjim Meljanima

Jučer je u Donjim Meljanima obavljeno uvođenje u posao izvođača radova na rekonstrukciji Društvenog doma ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org