DOGAĐANJANAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Pučko otvoreno učilište Slatina: Podržite svoje lokalno kino

Protekla je godina zbog pandemije koronavirusa donijela nedaće i brojnim institucijama pa tako i Pučkom otvorenom učilištu u Slatini koje je svoje djelatnosti moralo jedno vrijeme staviti u stanje mirovanja.
No nakon stroge restrikcije, od lipnja je slatinsko kino širom otvorilo svoja vrata, ali za ograničen broj posjetitelja zbog poštivanja epidemioloških i ostalih donesenih mjera Stožera civilne zaštite.

Tako je nakon vrlo uspješnih manifestacija „Ljeto u kinu“ i „Praznici u kinu“ kada je kino bilo otvoreno svaki dan, Pučko otvoreno učilište nastavilo s projekcijama filmova svakoga vikenda uz maksimalan broj od 49 posjetitelja budući da zbog pridržavanja socijalne distance mogu sjediti u svakom drugom redu, uz obavezno nošenje maski za lice i dezinfekciju ruku.

Ovoga vikenda slatinsko kino nudi tri projekcije. Ako ste propustili one od petka, možete večeras i sutra od 18 sati pogledati sinkronizirani animirani film PRIČE IZ SKRIVENOG GRADA: DRVO ŽELJA, od 20 sati akcijski, SF film JIU JITSU, te od 22 sata misteriozni horor GOST.

– Vaše slatinsko kino radi i u kinu je sigurno, stoga podržite svoje lokalno kino koje za vas priprema atraktivne svjetske projekcije filmova koje na osobit način možete doživjeti samo u kinu, – poručila je ravnateljica POU Slatina Danijela Fabric Fabijanac.
(Mihaela Feldi/Foto: POU Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button