DOGAĐANJAFOTO GALERIJEKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

„Prvi pljesak“ mladih glazbenika

Još jedna nova generacija učenika i njihovih roditelja kao i ostale bliže rodbine s velikim je nestrpljenjem dočekala svoj/njihov prvi glazbeni nastup otkad su polaznici GŠ Milka Kelemena.

„Prvi pljesak“ naziv je koncerta na kojem smo večeras poslušali dvadeset i četiri mlada izvođača u njihovom kraćem izvođenju poznatih skladbi vrsnih skladatelja klasične glazbe.

U koncert nas je uveo ravnatelj GŠ Milka Kelemena Antonio Brzica pozdravivši publiku, a onda su na scenu stupili oni koji su tako željno iščekivani od strane svojih najbližih.

Nizale su se izvedbe jedna za drugom i tako punih četrdeset i pet minuta. Svaka je izvedba nagrađena toplim pogledom onih koji su došli podržati mališane a na koncu i velikim pljeskom kompletne dvorane.

Ravnatelj Brzica zahvalio je na tako velikom posjetu i podršci kako glazbenoj školi a tako i mališanima. Istaknuo je kako je velika hrabrost bila potrebna samo izaći na pozornicu a onda i zasvirati pred tako brojnom publikom.

Također, najavio je, 21. ožujka, veliki koncert u dvorani POU-a Slatina povodom Dana GŠ Milka Kelemena i pozvao prisutne da se odazovu i ovome koncertu i još jednom pozdrave rad naše glazbene škole.

(Tekst i Foto: Tea Kiš Slačanac)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button