DOGAĐANJANASLOVNICA

Prvi čovjek Grada Slatine Ilija Nikolić ispratio Glasnike istine na 11. memorijalni polumaraton „Maslenica“

Danas je u svom uredu zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić ugostio predsjednika Udruge maratonaca Virovitičko-podravske županije „Glasnici istine“ Pavu Tutenova i dopredsjednika iste Marija Kovača.

Ovaj susret upriličen uoči sutrašnjeg sudjelovanja Glasnika istine na 11. memorijalnom polumaratonu „Maslenica“ koji se trči od Islama Latinskog do Novigrada.
Glasnici istine stalni su sudionici ovog memorijalnog maratona od samog početka 2013. godine, a kojim se tradicionalno odaje počast poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima u Vojno redarstvenoj akciji Maslenica 1993. godine.

Uz pohvale i čestitke Glasnicima istine na dosadašnjem radu i ustrajnosti u dugogodišnjem promicanju vrijednosti Domovinskog rata organizirajući i sudjelujući na memorijalnim utrkama diljem Republike Hrvatske, čime su veliki promotori grada Slatine, Nikolić im je iskazao punu podršku Grada i u narednom razdoblju. Isto tako zaželio im je uspjeh na 11. memorijalnom polumaratonu „Maslenica“.

Na tom tragu Glasnici istine su iskoristili prigodu upoznati ga s aktivnostima koje im predstoje tijekom 2024. godine te mu se ujedno zahvaliti na osobnom angažmanu i podršci koju je iskazao Glasnicima kroz brojne aktivnosti udruge od njezinog osnutka do danas.

(mf, Glasnici istine)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button