DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Prve utakmice donijele pregršt uzbuđenja

Odličan prvi dan popularnog ”Staroškolskog”, malonogometnog turnira što ga povodom Dana grada organizira MNK Slatina. Sama ideja revitalizacije slatinskog ljetnog malonogometnog turnira bila je pun pogodak i od kada su dečki iz MNK-a prije 6 godina odlučili ponovno oživjeti ovaj turnir on iz godine u godinu raste ne dopustivši tako da ovaj teren i sve što je godinama nosio sa sobom, odnosno prve nogometne korake praktički svih nogometaša koji su kasnije izrasli u izgrađene igrače, potone u zaborav. I danas su tu na staroškolskom neki novi klinci koji će nositi lokalni, a možda i nogomet na nekim većim pozornicama. Istina, ovaj turnir još uvijek nose prekaljena prezimena ne samo slatinske već i puno šire županijske scene, no mladi nezadrživo nadiru. Zaključci su to koje smo mogli izvući nakon današnjeg prvog dana turnira. Krenulo je u popodnevnim satima, a s posljednjom 14-om utakmicom završilo oko 22 sata. Naravno da je i odaziv publike kao i svake godine bio na visokom nivou, baš kao i akteri na terenu. Veseli što nije bilo ni incidentnih scena s obzirom na velik broj utakmica i visok ulog koji turnir nosi sa sobom. Ne onaj novčani, materijalni, već prestižni, predstaviti se u što ljepšem svijetlu, pokazati publici ono najbolje i po mogućnosti otići do samog kraja, do osvajanja turnira.

S obzirom da će se sutra igrati posljednje utakmice po skupinama nećemo donositi prerane zaključke no možemo istaknuti pojedinačne sjajne partije Bihara i Rupčića, odlučujuće pogotke Vukomanovića, ubojitog malog Zdelara, vrhunske reakcije čitave plejade vratara te mala remek djela Tomića u smiraju prvog dana turnira.

Sutra slijedi finalni dan turnira. Prva utakmica počinje u 17 sati, a posljednja, finalna u 21 sat. Prije finala valja pogledati i utakmicu MNK Slatine i jake selekcije malonogometaša iz cijele županije-

Rezultati 1.dana:

OPG Dmitrović – Kinder surprise 1:1 (Čavić/Znika)

Kraš ekspres – Ključ 13 3:2 (Rupčić 2, Vukomanović/Jerešić 2)

CB Jura Last baj baj – NK Miljevci 1:1 (Bihar/Jozić)

Kraš ekspres – Kinder surprise 1:0 (Vukomanović)

Ključ 13 – CB Strong 0:0

OPG Dmitrović – Kraš ekspres 0:3 (Zebec, Vukomanović, Rupčić)

Kinder surprise – Ključ 13 2:1 (Kapetanović, Kurtić/Puškarić)

CB Jura Last baj baj – Slatinska banka 6:1 (Bihar 5, Joć/Cvetković)

Kiki bomboni – Komrad 1:1 (Dor.Bogati/Bočkaj)

OPG Dmitrović – CB Strong 3:0 (Vuzem 2, Dmitrović)

Kiki bomboni – Slatinska banka 2:1 (Zdelar, Rastija/Jagarinec)

Komrad – NK Miljevci 0:1 (Ibričić)

CB Jura Last baj baj – Kiki bomboni 2:2 (Bihar 2/Zdelar 2)

Slatinska banka – Komrad  0:3 (Tomić 2, Prpić)

dj

Foto: Damir Jukić


Related Articles

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org