NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Prvak Hrvatske u futsalu ”Novo vrijeme Apfel” gost MNK Slatine!

Na poziv MNK Slatine ovog vikenda u Slatinu stiže MNK Novo vrijeme Apfel Makarska dvostruki prvak Hrvatske i sudionik Uefine futsal Lige prvaka. Tako će Slatinčani i svi ostali ljubitelji sporta i posebice malog nogometa imati veliku povlasticu vidjeti na djelu trenutno najbolji hrvatski futsal klub za kojeg igraju ponajbolji hrvatski futsal majstori kao i slovenski i brazilski internacionalci.

Prijateljski susret između Slatine i prvaka Hrvatske kluba Novo vrijeme Apfel igrat će se u petak u 18 i 45. Ulaznica-donacija za ovaj susret iznosi 10 kuna.

Makarani će u Slatini boraviti tri dana, a osim utakmice u Slatini će odraditi i nekoliko treninga, a putovat će i u subotu u Osijek gdje će pogledati posljednju utakmicu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u futsalu koju će igrati reprezentacije Hrvatske i Rusije. U borbi za prvo mjesto u Osijeku koje vodi u Litvu na Svjetsko prvenstvo osim Hrvatske i Rusije borit će se još Slovačka i Azerbajdžan. Prvu utakmicu naša reprezentacija igrat će u srijedu protiv Azera, a u četvrtak drugu protiv Slovačke. Sve utakmice naše reprezentacije počinju u 20 sati. Osječka kvalifikacijska skupina igrat će se u Sportskoj dvorani Gradski vrt, a cijena dnevne ulaznice koja uključuje dvije utakmice iznosi 20 kuna.

dj

Foto: Luka Mladinić – dalmacijadanas.hr


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button