DOGAĐANJANASLOVNICAUDRUGE

Prva ovogodišnja radionica Vretenaca

Iako su već počeli s radom, svoju prvu službenu radionicu Vretenci su održali u četvrtak, 30.1.2020. u prostorijama OŠ Eugena Kumičića u Slatini.

Dobro znanim starim licima, pridružila su se i neka nova, a Vretence je u pratnji Moto kluba Speed Slatina posjetio i vlasnik vinarije Stari podrum, Ivan Halas. Uz pomoć Speedovaca, Ivan je one malo manje, ali i  malo veće Vretence razveselio slatkim paketićima kupljenima u sklopu božićne akcije i donacijske prodaje kuhanoga vina koju je već drugu godinu za redom organizirao, a kojoj su se u dva navrata pridružili i Vretenci.

Vretenci se zahvaljuju gospodinu Ivanu Halasu i Speedovcima što su ih svojim društvom i slatkim paketićima razveselili, a prikupljenim donacijama pomogli radu njihove udruge. Odmorni i spremni članovi i volonteri Udruge Vretenac vesele se nadolazećoj godini i aktivnostima koje ih očekuju, a sve zainteresirane pozivaju da im se pridruže četvrtkom od 17 do 18 i 30 sati u prostorijama OŠ Eugena Kumičića.

Radionice četvrtkom održavaju se u sklopu projekta „Vretenici upoznaju grad, grad upoznaje Vretence III“ pod financijskim pokroviteljstvom Grada Slatine.
(Mihaela Feldi/Izvor: Udruga Vretenac)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button