NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Proslavite Međunarodni dan obitelji u Slatini!

Javna vatrogasna postrojba grada Slatine i Turistička zajednica Grada Slatine u suradnji s Dječjim vrtićima Suncokret i Zeko, Glazbenom školom Milka Kelemena, Zavičajnim muzejom Slatina, Društvom „Naša djeca“ Slatina, Udrugom AUM i Slatinskim informativnim centrom u nedjelju, 15. svibnja obilježavaju Međunarodni dan obitelji.

Manifestacija će se održati od 10 sati na prostoru Parka 136. slatinske brigade i Javne vatrogasne postrojbe grada Slatine te ispred Zavičajnog muzeja Slatina. Za tu prigodu će biti i zatvoren promet u dijelu Ulice Ante Kovačića.

Međunarodni dan obitelji obilježava se svake godine 15. svibnja i promiče izgradnju zdravih temelja društva, potiče na zdrav i uravnotežen život te pruža priliku za promicanje svijesti o pitanjima vezanim za obitelj. Tim povodom organizatori su pripremili raznovrstan program u kojemu mogu uživati i mali i veliki, a koji se sastoji od glazbeno-scenskih nastupa, obiteljskog višeboja, izložbi dječjih radova, crtanja i sportske radionice.

Obiteljski višeboj Društva ‘Naša djeca’ Slatina, dio je aktivnosti FIT IN Slavonija i Podravina koju provodi Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije u suradnji s lokalnim turističkim zajednicama. Cilj ove aktivnosti je promocija sporta Virovitičko-podravske županije i stvaranje zdravih navika u društvu.

Javna vatrogasna postrojba grada Slatine na ovaj dan pružit će vam priliku da se uz druženje s maskotom Virkom okušate u raznim vatrogasnim aktivnostima – vožnja u kanaderu i vatrogasnim kolicima, skakanje u uskočni jastuk, panoramski pogled s autoljestvi, potraga za medvjedićem u zadimljenom prostoru, gađanje mete vodom, podizanje vatrogasnog vozila hidraulikom i druge. Zavičajni muzej Slatina za tu će prigodu otvoriti svoja vrata i tako će zainteresirani posjetitelji uz stručno vodstvo moći proći kroz stalni postav Muzeja. Da ne ponestane glazbe i plesa pobrinut će se Dječji vrtići Suncokret i Zeko te Glazbena škola Milka Kelemena, a Udruga AUM održat će prezentaciju vježbi u sklopu programa ‘Accrosport i Super Relax Kids’.

Dođite, povedite svoje članove obitelji i prijatelje i provedite dan ispunjen veseljem, dobrom zabavom i obiljem smijeha.

Neka naša Slatina postane velika obitelj osigurana mirom i srećom. Želimo svima sretan Međunarodni dan obitelji!

Program:

10:00-11:00 – Obiteljski višeboj (DND Slatina)

10:00-12:00 – Izložba dječjih radova (u paviljonu Parka 136. slatinske brigade i ispred ZMS)

11:00-11:30  – Accrosport i Super Relax Kids (Udruga AUM)

11:30-11:50 – Nastup Glazbene škole Milka Kelemena

11:30 – Početak programa na prostoru JVPGS

11:50-12:20 – Nastupi Dječjih vrtića (Zeko i Suncokret)

12:20-13:15 – Crtanje kredama ispred ZMS

12:00-15:00 – Obilazak stalnog postava u ZMS

(mf/Izvor: TZG Slatine)

Related Images:

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button