NAJAVE DOGAĐANJANASLOVNICA

Proslava Dana policije

U četvrtak 26. rujna u vremenu od 9 do 13 sati u Virovitici, biti će upriličena svečanost povodom proslave Dana policije.

Program obilježavanja započinje u 9 sati, kada će na šetnici ispred školske zgrade Gimnazije u Virovitici, biti upriličena izložba policijske opreme i tehnike, koju policija koristi u svakodnevnom radu, a koja će trajati sve do 13 sati.

Nakon toga u 9.40 sati, ispred zgrade policijske uprave, brojna izaslanstva na čelu s roditeljima i rodbinom poginulih će položiti vijence i zapaliti svijeće ispred spomen obilježja poginulim policajcima.

U 10 sati, u Crkvi sv. Roka u Virovitici za sve poginule policajce i branitelje, biti će služena misa, koju će predvoditi policijski kapelan Ozren Bizek.

Program obilježavanja nastavlja se u 10.45 sati, gdje će na šetnici ispred zgrade Gimnazije, djelatnici Interventne jedinice policije Virovitica, odraditi pokaznu vježbu.

Pozivamo sve zainteresirane građane neka se u što većem broju pridruže ovoj svečanosti proslave Dana policije, povedu svoje prijatelje, rodbinu djecu na razgledavanje policijske izložbe, a pokazna vježba naših interventnih policajaca  zasigurno će im ostati u sjećanju.

Policijska uprava virovitičko-podravska

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button