DOGAĐANJAKULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Prosinac u Slatini jučer u naš grad ponovno doveo vrhunske glazbenike

“Prosinac u Slatini” jučer je u naš grad ponovno doveo vrhunske glazbenike, oni su Electric Corn, band formalno iz Požege, no 11 članova koliko ih ovaj band ima, zapravo su od svakuda pa ga sačinjavaju i Slavonci i Istrijani……, a ono što je najvažnije jest to da se radi o bandu sastavljenom od glazbenih profesionalaca, profesora u glazbenoj školi i glazbenih entuzijasta. Fokusirani su na funk, soul, disko glazbu 70-ih, 80-ih i 90-ih. Band se razvio kao ogranak Big Banda Požega te privlači velik broj publike, a to im je pošlo za rukom i jučer navečer u našem središnjem parku.

Slušali smo poznate hitove i uživali u fenomenalnoj interpretaciji, kako vokalnoj tako i instrumentalnoj.

Niti ovoga puta Slatinčane koji su stigli u još većem broju nego prethodnoga vikenda nije bio problem rasplesati.

Odličan glazbeni ritam mogao je rezultirati samo pozitivnim raspoloženjem.

Adventske kućice ili bolje rečeno ponuda ugostiteljskih objekata koji su se smjestili u njih bila je također opet na nivou pa su se parkom širili mirisi langošica, fritula, kuhanog vina, a sve skupa stvorilo je odličan ugođaj.

Slijedećega vikenda u slatinskom paviljonu od 20 sati slušati ćemo prekrasne božićne skladbe u izvedbi nevjerojatnih Gospodnetić singersa koje smo već imali prilike slušati u Slatini i to u izvedbi korizmenih napjeva.

(Tekst: Tea Kiš Slačanac/Foto: Robert Turkalj)


 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button