DOGAĐANJANASLOVNICA

Proračunski vodič za građane Grada Slatine: Proračun za 2022. godinu i Projekcija proračuna za 2023. i 2024. godinu

Na službenoj Internet stranici Grada Slatine prošloga je tjedna objavljen Proračunski vodič za građane Grada Slatine, odnosno Proračun za 2022. godinu i Projekcija proračuna za 2023. i 2024. godinu.

Tom je prigodom slatinski gradonačelnik Denis Ostrošić istaknuo kako Grad Slatina pomoću Proračunskog vodiča želi što bolje informirati građane o proračunu našega Grada, a isto tako ih potaknuli na participiranje.

– Cilj nam je objasniti strukturu i proces donošenja proračuna te predstaviti i pojasniti planirane prihode i rashode, odnosno smjernice razvoja Grada.

I dalje nam je najvažniji cilj osigurati što povoljnije i bolje uvjete života i rada, Vas naših sugrađana, s naglaskom na transparentnost rada Gradske uprave te daljnje njegovanje kvalitetne i uspješne komunikacije koju smo do sada uspješno gradili, a sve za dobrobit svih nas i našega Grada, – naglasio je gradonačelnik Ostrošić.

Proračunski vodič za građane Grada Slatine za 2022. godinu i Projekcije proračuna za 2023. i 2024. godinu možete pogledati na službenoj web stranici Grada Slatine www.slatina.hr, ili u prilogu:

(mf/Izvor: Grad Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button