NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Pronađite svog novog najboljeg prijatelja u Skloništu za životinje Slatina!

U Skloništu za životinje koje se nalazi pri Gradskoj veterinarskoj stanici u Slatini na adresi Industrijska 15 u Poduzetničkoj zoni Turbina trenutno se na skrbi nalazi 8 pasa. Pse možete doći posjetiti, vidjeti ih i o njima više saznati svakim radnim danom i subotom od 10 do 14 sati.


HOMER – je pseći ljepotan, po svemu sudeći najvjerojatnije i čistokrvni njemački ovčar, starosti do 3 godine. Razigran je i jako dobar u interakciji s ljudima.

 

 

 

 

SIVKO – je čupavi pas duže dlake, starosti otprilike 2 godine. Srednje veličine, dobrog karaktera, zna dati šapu i  slaže se s drugim psima. Nađen je na području Bakića.

 

 

 

FRIDA – je prava kraljica koja baš ne voli ostale cure, iako je u tipu nekog lovačkog terijera, voli se maziti s ljudima i da bude jedini pas u gazde. Frida je stara 1 do 2 godine, a nađena je u prosincu 2023. na jezeru Javorica.

 

 

 

 

NALA – prekrasna border colica, starosti 1 – 2 godine, voli  se umiljavati i razigrana je te socijalizirana. Jako voli biti s ljudima i imati prostor za trčanje. Nađena na području Slatine gdje je danima lutala. Bila je na privremenom smještaju te se ustanovilo da voli djecu i ostale pse.

 

 

 

 

GARO – mladi pas do 1 godine, u tipu labradora, kao i svaki mladi pas vrlo umiljat, jako se voli maziti, socijaliziran i  dobar sa ostalim psima.

 

 

 

 

DONA / LUNA – su najmanji psi u Skloništu, još su štenci, a u tipu su hrvatskog ovčara. Čupavi i flafasti. Zahvaljujući  privremenom smještaju naučili su na druge pse i na ljude, razigrani su i umiljati. Nađeni su odbačeni na Bunariću 14. veljače. Udomljavaju se zajedno ili pojedinačno.

 

ŠVRĆKA – je nađena u ožujku ove godine na području grada Slatine, starosti od 6 mjeseci do 1 godine. Iako je u  tipu border colija, manjeg je, nižeg rasta, do koljena. Ima lijepu dužu crnu dlaku s bijelim poljima. Voli ljude, ali još je malo preplašena no to će se popraviti kada bude u sigurnom domu.

 

 

 

 

 


Svi psi koji se udome iz Skloništa u novi dom idu cijepljeni, čipirani i očišćeni od parazita te kastrirani.

Pse možete vidjeti na Facebook stranici Veterinarske stanice i grupi Izgubljene/nađene životinje u Slatini.

(nm)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button