KULTURA I OBRAZOVANJENASLOVNICA

Promocija obrtničkih zanimanja – eTwinning suradnja OŠ Eugena Kumičića Slatina i Industrijsko-obrtničke škole Slatina

U utorak, 8. studenog učenici likovne grupe OŠ Eugena Kumičića iz Slatine i učenici 3. razreda zanimanja prodavač Industrijsko-obrtničke škole Slatina, u knjižnici OŠ Eugena Kumičića, realizirali su 1. radionicu u sklopu provedbe eTwinning projekta na kojoj je zadatak bio izrada loga projekta.

Učenici su se međusobno predstavili, prezentiran im je projekt, a zatim i zadatak radionice, te su nakon kratkog promišljanja, pustili mašti da se razigra i krenuli u realizaciju istoga.

Jedan školski sat nije bio dovoljan za ostvarenje zadatka pa je dogovorena još jedna radionica na kojoj će učenici završiti svoje radove.

Tako je u četvrtak, 17. studenog odrađena i 2. radionica u kombinaciji osnovnoškolaca i srednjoškolaca, a produkt su brojni prijedlozi loga.

Vršnjačkim vrednovanjem odabrano je 5 radova koji su stavljeni u uži izbor za konačnu verziju loga.

Slijedom toga u utorak, 22. studenog održan je 1. radni zoom sastanak koji je bio prilika za predstavljanje i upoznavanje sudionika projekta, razmjenu dosadašnjih iskustava te dogovaranje daljnjih aktivnosti.

Potom je eTwinning koordinatorica projekta Industrijsko-obrtničke škole Slatina, ujedno i idejna začetnica projekta, Melita Crnković sve nazočne upoznala s radom eTwinning platforme.

Sastanak je protekao u ugodnoj atmosferi, a svi nazočni izrazili su zadovoljstvo svojim sudjelovanjem u projektu te vjeru u daljnju uspješnu suradnju.
(mf/Izvor: IOŠ Slatina, Ksenija Som, prof. mentor)

 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button

vip303 prada88 asiabet angkasa138 warung138 sikat138 bonus168 fit88 judicuan luck77 slot123 pragmatic77 winslot88 slot99 hoki303 dewa99 garuda99 mantra88 vegasgg gas138 bimabet megahoki88 jakartacash coin303 caspo777 casino88 parlay pragmatic kdslot