DOGAĐANJANASLOVNICASPONZORIRANA OBJAVA

PROMO: Hanka Paldum i Miroslav Škoro – Gradinska večer tambure i sevdaha

15.7.2023. Gradina

Najveća bosanskohercegovačka pjevačka zvijezda, kraljica sevdaha Hanka Paldum odžat će 15. srpnja veliki koncert u Gradini, kraj Virovitice, u povodu Dana općine Gradina. Koncert pod nazivom “Gradinska večer tambure i sevdaha” održat će se na glavnom gradskom trgu, s početkom u 21 sat. Koncert je besplatan za građane, a održat će se pod pokroviteljstvom tvrtke GUMIX Elastor iz Gradine, koja slavi 30 godina uspješnog rada.

Te večeri Hanka će kao jedna od najeminentnijih interpretatora bosanske sevdalinke predstaviti sve bogatstvo izvorne bosanske pjesme, a zapjevat će i svoje velike hitove. Tradiciju tamburaške pjesme predstavit će poznati hrvatski kantautor Miroslav Škoro, koji će podijeliti scenu s Hankom te će uz svoj tamburaški orkestar zapjevati svoje najljepše pjesme.

“Čast mi je da ću uveličati proslavu Dana općine Gradina i predstaviti našu sevdalinku, najveće kulturnoumjetničko bogatstvo Bosne i Hercegovine u punom sjaju!” istaknula je uoči predstojećeg koncerta Hanka Paldum, koja ovim koncertom nastavlja tradiciju sjajnih koncerata u Slavoniji, a upravo je u tom dijelu Hrvatske Hanka već dugo jedna od najtraženijih pjevačica.

Dakako, Hankini fanovi neće ostati zakinuti ni za sve one lijepe bezvremenske pjesme i njezine najveće hitove poput pjesama “Što svaka žena sanja”, “Zlatne žice”, “Ja te pjesmom zovem”, “Crne kose”, “Ali pamtim još”, “Zelene oči”, “Ja te volim”, “Voljela sam voljela”, “Avlije, avlije” i brojne druge hitove. Nakon koncerta u Gradini Hanku očekuje povratak u Sarajevo, gdje će se intenzivno pripremati za ljetne koncerte.

(mk, Sponzorirana objava)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button