DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Promjena na klupi nogometaša Slatine: Odstupio Nikica Hat, novi trener Darko Krsnik

Već nakon domaćeg remija u susretu s Graničarom iz Legrada, trener slatinskog nogometnog četvrtoligaša odlučio je napustiti klupu seniorske momčadi, ali odlučio je pomoći klubu do pronalaska adekvatnog rješenja.
 
– Došlo je do nekih promjena u mom privatnom životu, čime mi je uloga trenera Slatine postala opterećenje, a nanizali su se i loši rezultati, zbog čega sam odlučio napustiti trenersku klupu u Slatini. Bila mi je izuzetna čast voditi Slatinu te smo se razišli u fer i korektnoj atmosferi. Pokazalo se da je Slatina veliki klub – nakon odlaska izjavio nam je dosadašnji trener Nikica Hat.
 
Trenerova ostavka usvojena je u ponedjeljak, 27. ožujka, a danas (srijeda) je igračima na stadionu Antuna Tone Butorca predstavljen njegov nasljednik. Riječ je o Darku Krsniku koji je u dosadašnjoj trenerskoj karijeri vodio sedam sezona nogometaše trećeligaša orahovačkog Papuka i posljednjih nekoliko godina županijskog prvoligaša Crnca.
 
– Cilj mi je podići razinu igre slatinske momčadi, kako bi postigli bolje rezultate te napravili korak prema vrhu tablice – kratak je bio novi trener Darko Krsnik.
 
Sreću i puno uspjeha novom treneru poželjela je Uprava i klupski predsjednik Miran Janečić.
 
Trener Krsnik po prvi puta vodit će slatinske nogometaše u subotu, 1. travnja u domaćem susretu 17. kola 4. nogometne lige Bjelovar – Koprivnica – Virovitica u ogledu s Čazmom.
 
(nm/icv.hr, mš; Foto: NK Slatina)
 
 
 
 

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button