NASLOVNICAŽUPANIJA

Prisegnuli suci porotnici i suci porotnici za mladež Općinskog suda u Virovitici i

Županijska skupština Virovitičko-podravske županije donijela je Rješenje o imenovanju sudaca porotnika Općinskog suda u Virovitici, a naknadno su pristigli prijedlozi Općinskog vijeća općine Lukač i Pitomača te je 21. ožujka ove godine doneseno Rješenje o dopuni Rješenja o imenovanju sudaca porotnika Općinskog suda u Virovitici. Osim toga naknadno su pristigli prijedlozi Gradskog vijeća grada Slatine i Virovitice te Općinskog vijeća općine Pitomača za suce porotnike za mladež Općinskog suda u Virovitici. Oni su u ponedjeljak, u Sali za sastanke Virovitičko-podravske županije, svečano položili prisege novoimenovanih sudaca porotnika Općinskog suda u Virovitici.

U ponedjeljak su prisegnuli suci porotnici Općinskog suda u Virovitici, odnosno: Zdravko Kovačević iz Budrovca Lukačkog, Željko Židak iz Zrinja Lukačkog, Željka Kovač iz Pitomače, Monika Vranek iz Pitomače i Tomislav Tišljar iz Pitomače.

Istodobno su prisegnuli suci porotnici za mladež Općinskog suda u Virovitici, odnosno:Višnja Bujanić iz Slatine, Sanja Hmelik iz Slatine, ,Marina Kordi iz Gornjeg Miholjca, Ljiljana Matošević iz Slatine, Slobodanka Omeragić iz Virovitice, Željka Puškarić iz Virovitice, Valerija Jakupec – Zvonar, Božica Čop iz Pitomače. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button