DOGAĐANJANASLOVNICA

Priredbom “Ide zima” DND Slatina počeo ovogodišnji “Prosinac u Slatini”

Dvorana Pučkog otvorenog učilišta tradicionalno je bila pretijesna za sve posjetitelje, mame, tate, bake i djedove koji su željeli pogledati nastupe svojih malih pjevača i nagraditi pljeskom svakog od njih na ovogodišnjoj priredbi „Ide zima“ u organizaciji Društva Naša djeca Slatina.

Simbolično kupnjom ulaznice od 10 kn svi oni pomogli su u prikupljanju sredstava koja su namijenjena kupnji slatkih paketića koji su podijeljeni djeci na kraju priredbe i opremanju Kuće bajke zidom za penjanje.

Mogli su uživati u nastupima djece iz Zbora Glazbene igraonice Osnovne glazbene škole Jan Vlašimsky, Dječjeg kutka Veseli sat Slatina, Dječjeg vrtića Suncokret Slatina i područni odjel Mikleuš, Dječjeg vrtića Zeko Slatina – skupine Bubamare, Malog zbora Glazbene škole Milka Kelemena, zbora Osnovne škole Josipa Kozarca Slatina i Osnovne škole Eugena Kumičića Slatina.

Okupljene je kratko pozdravila predsjednica Društva Naša djeca Slatina Snježana Pačarić, a s par prigodnih riječi obratili su im se i dogradonačelnica Sanja Mrzljak Jovanić i direktorica TZ Slatina Vanja Lazić, budući da je ovogodišnja priredba „Ide zima“ ujedno bila i  službeno otvorenje ovogodišnje manifestacije „Prosinac u Slatini“.

POU Slatina i ove godine ustupilo je besplatno svoj prostor na korištenje mališanima za njihovu veselu i razigranu predstavu. (Tekst i foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button