DOGAĐANJANASLOVNICA

Pripreme za Uskrs u Dječjem vrtiću Suncokret

Prošloga proljeća u Dječjem vrtiću Suncokret organizirane su radionice s roditeljima na kojima su se izrađivali uskrsni aranžmani. No epidemija koronavirusa i zatvaranje svih vrtića u Republici Hrvatskoj spriječilo je organizaciju tradicionalnog „Uskršnjeg sajma“ u Dječjem vrtiću Suncokret u Slatini i u Područnom odjelu u Mikleušu, stoga je mali “Uskršnji sajam” održan ove godine.

“Aranžmane smo izložili na vanjskim prostorima vrtića uz pridržavanje svih epidemioloških mjera te bez okupljanja i zadržavanja većeg broja ljudi. Prikupljena sredstva utrošit će se za kupnju poklona djeci za Uskrs, a osobito nam je drago što ćemo se putem ove akcije jednim simboličnim iznosom uključiti i u humanitarni projekt „Izgradimo zajedno kuću u Sibiću“ za pomoć sedmeročlanoj obitelji na potresom stradalom području.
Najsrdačnije se zahvaljujemo svim roditeljima koji su podržali naš mali “Uskršnji sajam” i svojom donacijom omogućili provedbu ovih aktivnosti” – rekla je ravnateljica Dječjeg vrtića Suncokret Snježana Dupan-Lovrić.   
(mf/Izvor: DV Suncokret)  

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button