POLITIKA

Priopćenje Hrvatske socijalno-liberalne stranke za medije

Poštovane i drage sugrađanke, cijenjeni sugrađani,

Želim Vam se zahvaliti na tome što ste iskoristili svoje demokratsko pravo i što ste izašli na netom održane lokalne izbore za grad Slatinu. Naravno, posebnu zahvalu upućujem svima koji su prepoznali vrijednost i potencijal koalicijske liste Hrvatske demokratske zajednice, Hrvatske socijalno-liberalne stranke, Hrvatske stranke prava i Stranke umirovljenika, liste koja je ostvarila najveći broj mandata za Gradsko vijeće, kao i najveći broj Vaših glasova za gradonačelnika Ivana Roštaša i njegove zamjenike, Olivera Jukića i Miroslava Venusa.

No, ta epizoda je završena. U nedjelju je drugi krug izbora, kada će Vam odluka kome povjeriti svoj glas biti puno lakša. S jedne strane imate osobe s iskustvom rukovođenja, dokazane u vlastitoj profesionalnoj sredini i s mjerljivim rezultatima svojega rada, dakle osobe koje su svoju ljubav prema Slatini u kojoj žive dokazali djelima kroz dugi niz godina. Oni Vam jamče sigurnost u ostvarivanju započetih projekata u suradnji s relevantnim županijskim i državnim institucijama.

Stoga, birajte sigurno – birajte njih!

S druge strane imate stranačko-nestranački eksperiment koji je već sada polučio najslabiji izborni rezultat s najmanje osvojenih mandata u Gradskom vijeću i kandidate za gradonačelnika i zamjenike bez konkretnih projekata, samo s listom želja bez jasnih pokazatelja kako ih misle i ostvariti. Drugim riječima, amateri u poznavanju funkcioniranja lokalne samouprave koji još trebaju učiti.

Stoga, birajte sigurno – NE birajte njih!

S poštovanjem,

član Predsjedništva Hrvatske socijalno-liberalne stranke

Prim. mr. sc. Miroslav dr. Venus

 U Slatini, 31. svibnja 2017.

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button
Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org