NASLOVNICAOPĆINE

Općina Čađavica: Primopredaja traktora s priključcima

Općinskom načelniku Općine Čađavica Mirku Rončević sa suradnicima u prostorijama tvrtke HITTNER d.o.o. Bjelovar 04.07.2017. godine izvršena je primopredaja traktora s priključcima.

Općina Čađavica je temeljem provedenog postupka jednostavne nabave, evidencijski broj TP – 1/17 za nabavu komunalne opreme – Traktor s priključcima, u skladu s ponudom broj 525 od 13.04.2017., ponudbenim troškovnikom od 13.04.2017. godine, dokumentacijom za nadmetanje s tvrtkom HITTNER d.o.o. Bjelovar ugovorila isporuku zglobnog traktora Ecotrac, sa prikolicom, planirnom daskom (ralica) i malčarom.

Ukupna ugovorena vrijednost robe iznosila je  193.444,88 kn.

Nabava traktora sufinancirana je sredstvima Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja u iznosu od 150.000,00 kn u okviru Javnog poziva za raspoređivanje i korištenje sredstava kapitalnih pomoći gradovima i općinama za poticanje razvoja komunalnog gospodarstva i ujednačavanje komunalnog standarda za 2017. godinu, dok su preostala sredstva osigurana iz proračuna Općine Čađavica.

Prema riječima načelnika općine Mirka Rončević ovim projektom za Općinu Čađavica postiže se bolja kvaliteta kao i kvantiteta radova, bolja povezanost i dostupnost stanovništava, uređenje čovjekove sredine te omogućavanje boljih životnih uvjeta stanovnika općine Čađavica, kao i održavanje javnih površina i čistoće u svim naseljima Općine Čađavica. mk (www.opcina-cadjavica.hr)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button