Home / KULTURA / Prijavite se na Dječji pjevački festival

Prijavite se na Dječji pjevački festival

Društvo “Naša djeca” Slatina poziva sve zainteresirane da se prijave na Dječji pjevački festival koji će biti održan u kolovozu povodom Dana grada, a namijenjen je djeci s područja grada Slatine.

Audicija će se održati 7.6.2016. u 18:00 sati u Gradskoj knjižnici i čitaonici Slatina.

Prijave za audiciju započele su u četvrtak, 19. svibnja i traju do 6. lipnja 2016. godine. Svi zainteresirani svoj popunjeni obrazac Prijavnice (preuzmite ga klikom OVDJE) mogu poslati na e-mail: dnd.slatina@gmail.com ili osobno uručiti kontakt osobama u školama i vrtiću:

  • OŠ Eugena Kumičića: Renata Grahovac
  • OŠ Josipa Kozarca: Tatjana Granjaš/Katarina Jaković
  • DV Suncokret: Snježana Dupan Lovrić.

Na audiciji kandidat/kandidatkinja predstavit će se a capella pjevanjem. Rezultati audicije bit će objavljeni najkasnije u roku dva radna dana nakon održavanja audicije, a ukoliko postoji potreba, audicija će se obaviti i u ponovljenom terminu koji će biti naknadno objavljen.

Projekt je to kojega podržava i provodi Društvo “Naša djeca” Slatina uz organizaciju i potporu grada Slatine, OŠ Eugena Kumičića, OŠ Josipa Kozarca, DV Suncokret, Turističke zajednice grada Slatine, donatora i sponzora i uz medijsko pokroviteljstvo Radio Slatine. U projekt će biti uključeni i stručni suradnici glazbene struke.

Završnica Festivala održat će se u kolovozu 2016, povodom Dana grada Slatine.

Stručni žiri koji će odlučivati o kandidatima sastavljen je od pet članova, a kandidati će biti ocijenjivani na temelju tri propisana kriterija:

  • vokalna izvedba
  • intonacija
  • scenski nastup i dojam

Tijekom cijelog trajanja natjecanja – od audicije pa do same završnice Festivala – organizatori će svojim prisustvom brinuti o kvaliteti i regularnosti provedbe cjelokupnog projekta.(DND Slatina)

 

x

Check Also

Obnavlja se još jedan most na Javorici

Drveni most na vodotoku Javorice koji spaja slatinske ulice Lipa i Milke Trnine utjecajem vremenskih ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org