DOGAĐANJANASLOVNICASPORT

Prijave za ”Slatina open” otvorene do petka 20.kolovoza

Bliži nam se Dan grada, a s njim i tradicionalni teniski turnir ”Slatina open”.

Otvorene su i prijave za turnir, a prijaviti se je osim osobno na terenima TK Slatina, moguće i na brojeve telefona 097 751 76 68 (Alen Klun) za seniorsku konkurenciju  i  098 247 325 (Vlatko Karl)za veteranske kategorije i  to do petka 20.kolovoza.

Kotizacija za sudjelovanje iznosi 70 kuna te se  igrač u toj cijeni može prijaviti za više kategorija turnira, naravno, poštujući odredbe za dobne granice. Što se tiče tih dobnih granica uvjet za sudjelovanje u veteranskom turniru pojedinačne konkurencije je minimalno 50 godina starosti dok za turnir veterana konkurencije parova zbroj godina para mora biti veći od 100 i da niti jedan od sudionika ne smije biti mlađi od 40 godina.

Osim brojnih domaćih igrača predvođenih Alenom Klunom, osvajačem posljednja dva izdanja turnira, u Slatini se očekuje i dolazak ponajboljih tenisača iz bliže regije. Kod veterana naslov brani također Slatinčanin Draško Ćurić. I Karl i Mikić neće samo tako prepustiti svoju pobjedničku krunu osvojenu u veteranskoj konkurenciji parova baš kao i Virovitičani Felendeš i Duvnjak u turniru parova seniorske konkurencije.

Prvi susreti igrat će se u subotu 21.8., a finalni posljednjeg dana turnira u subotu 28.kolovoza.

dj

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button