NASLOVNICAOD SVEGA POMALO

Prigodnim poklonom gradonačelnik Roštaš čestitao novim prvacima 2. ŽNL

NK Slavonija Sladojevci proslavila je jučer sa svojim vjernim navijačima naslov pobjednika druge županijske nogometne lige istok.

Ispred županijskog nogometnog saveza pobjednički pehar sladojevačkoj Slavoniji, odnosno kapetanu Igoru Dunkoviću, uručio je delegat utakmice Željko Stipanić, čestitavši Sladojevčanima na zasluženom naslovu.

Da bi slavljenički ugođaj bio još potpuniji pobrinuo i gradonačelnik Grada Slatine Ivan Roštaš koji je nakon utakmice u ime gradske uprave klubu poklonio 5 nogometnih lopti koje će klubu zasigurno dobro doći u daljnjem nastavku natjecanja u višem rangu kao i brojnim mlađim uzrasnim kategorijama kluba. Na poklonu se u ime kluba zahvalio njegov predsjednik Mile Pokopčić i Tomislav Kizivat predsjednik Mjesnog odbora Sladojevci.

Nastavak je to podrške Grada Slatine radu NK Slavonije jer nedavno su nabavljeni i aluminijski golovi, koji su povećali sigurnost djece koja se aktivno bavi sportom u klubu, budući da su stari čelični golovi bili znatno teži i opasniji za postavljanje tijekom treninga. (mk / Foto: Marijo Kokorić)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button