Home / NASLOVNICA / Predstavnici slatinskog Vretenca sudjelovali edukaciji u okviru projekta “Making it matter – impact of volunteering on social inclusion”

Predstavnici slatinskog Vretenca sudjelovali edukaciji u okviru projekta “Making it matter – impact of volunteering on social inclusion”

Predsjednica Udruge osoba s intelekutlanim teškoćama Vretenac Slatina, Patricija Karaman i koordinatorica projektnih aktivnosti, Julijana Pavlešić, sudjelovale su na međunarodnoj edukaciji u okviru projekta “Making it matter – impact of volunteering on social inclusion”, koja je održana od 24.- 26. rujna na Kranjskoj Gori u Sloveniji.

Jedan od ciljeva ovog projekta je podupirati, osnažiti i usmjeriti organizatore volontiranja da razumiju ključne prednosti i oblikuju inkluzivnije volonterske programe koji će uključiti mlade osobe s rizikom od socijalne isključenosti.

Budući da je projekt međunarodnog karaktera u njemu su sudjelovale  organizacije iz Irske, Danske, Hrvatske, Njemačke i Slovenije, a financiran je sredstvima Erasmus+ programa. Nositelj ovog projekta je Volonterski centar Osijek.
(mf/Izvor: UOSIT Vretenac Slatina)

x

Check Also

Premijer Plenković: Relaksiranje mjera uz savjete epidemiologa. Otvaranje tržnica vjerojatno prije Uskrsa!

Nakon sastanka sa znanstvenicima na temu koronavirusa premijer Andrej Plenković najavio je relaksiranje mjera ali ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org