Home / NASLOVNICA / Predstavnici slatinskog Vretenca sudjelovali edukaciji u okviru projekta “Making it matter – impact of volunteering on social inclusion”

Predstavnici slatinskog Vretenca sudjelovali edukaciji u okviru projekta “Making it matter – impact of volunteering on social inclusion”

Predsjednica Udruge osoba s intelekutlanim teškoćama Vretenac Slatina, Patricija Karaman i koordinatorica projektnih aktivnosti, Julijana Pavlešić, sudjelovale su na međunarodnoj edukaciji u okviru projekta “Making it matter – impact of volunteering on social inclusion”, koja je održana od 24.- 26. rujna na Kranjskoj Gori u Sloveniji.

Jedan od ciljeva ovog projekta je podupirati, osnažiti i usmjeriti organizatore volontiranja da razumiju ključne prednosti i oblikuju inkluzivnije volonterske programe koji će uključiti mlade osobe s rizikom od socijalne isključenosti.

Budući da je projekt međunarodnog karaktera u njemu su sudjelovale  organizacije iz Irske, Danske, Hrvatske, Njemačke i Slovenije, a financiran je sredstvima Erasmus+ programa. Nositelj ovog projekta je Volonterski centar Osijek.
(mf/Izvor: UOSIT Vretenac Slatina)

x

Check Also

Nove natpisne ploče krase pročelje novouređene zgrade uprave Grada Slatine

Od nedavno novouređenu zgradu Gradske uprave na adresi Trg sv. Josipa 10 u Slatini krase ...

Wordpress Content Copy blocker plugin by JaspreetChahal.org