DOGAĐANJAGOSPODARSTVONASLOVNICAŽUPANIJA

Predstavnici Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica posjetili Grad Slatinu

Danas je u svom uredu zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić u nazočnosti privremenog pročelnika Upravnog odjela za razvoj Grada Marina Kokorića ugostio predsjednika Gospodarskog vijeća Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica Zlatka Plešu u pratnji više stručne suradnice Suzane Kolesarić. 

Tom je prigodom predsjednik Pleša upoznao čelnike Grada Slatine s gospodarskim pokazateljima i dobrim poslovnim rezultatima u proteklom periodu, s naglaskom na rast gospodarstva u cjelini.

– Ulaganje u razvoj gospodarstva i poduzetništva jedna je od naših glavnih zadaća, – istaknuo je Pleša te naglasio kako postoji veliki prostor za osnaživanje gospodarske suradnje i na slatinskom području.

Zamjenik gradonačelnika koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Slatine Ilija Nikolić istaknuo je kako su posljednjih godina ostvarena velika ulaganja u infrastrukturu grada, odnosno u opremanje slatinskih poduzetničkih zona. U kratkom razdoblju izgrađene su dodatne dvije poduzetničke zone primarno namijenjene proizvodnji. Iste se polako i popunjavaju, a trenutačno se izvode radovi na izgradnji prometnica unutar Poduzetničke zone Turbina 3 u Slatini – Faza 1.

Svi sudionici ovoga susreta na kraju su izrazili veliku poslovnu potrebu za gospodarskom suradnjom, razmjenom dobre prakse i povezivanjem, što je u interesu svih dionika kako bi se obogatila gospodarska ponuda s tendencijom rasta i otvaranja novih radnih mjesta.

(mf; Foto: Mihaela Feldi)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button