NASLOVNICAUDRUGE

Predstavnice slatinske Udruge Vretenac sudjelovale na Međunarodnoj konferenciji u Sarajevu

Od 10. do 12. lipnja ove godine u Sarajevu u Bosni i Hercegovini održana je Međunarodna konferencija pod nazivom ”Multidisciplinarni pristupi u edukaciji i rehabilitaciji”.
Organizator događaja bilo je Udruženje defektologa, edukatora – rehabilitatora ”STOL” i Pedagoškog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, a konfrenciji su u ime Udruge Vretenac Slatina prisustvovale predsjednica Patricija Karaman i tajnica iste Ivana Sabolić.
Tom su prighodom predstavile rad „UTJECAJ INKLUZIVNOG OBRAZOVANJA NA RAZVOJ SOCIJALNIH VJEŠTINA KOD DJECE ŠKOLSKE DOBI“ koje su napisale u koautorstvu s kolegicom Aleksandrom Gvozdenović Debeljak.

– Ovakav skup na kojemu sudjeluju međunarodno priznati stručnjaci značajan je za napredovanje i kontinuiranu edukaciju defektologa, kroz razmjenu iskustava, prezentacije dobrih praksi, najave novih trendova i znanstvenih dostignuća koji teže očuvanju zdravlja i dobrobiti djece s teškoćama u razvoju i odraslih osoba s invaliditetom, – istaknula je predsjednica slatinskih Vretenaca Patricija Karaman.
(mf/Izvor: UOSIT Vretenac Slatina)

Možda će vas zanimati i ...

Back to top button