NASLOVNICAŽUPANIJA

Predstavljeno 11. izdanje vodiča „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji“

Jedanaesto izdanje vodiča za pomoć u osmišljavanju slobodnog vremena djece i mladih, „Iskoristi dan u Virovitičko-podravskoj županiji“, jučer je predstavljeno u Velikoj vijećnici Virovitičko-podravske županije. Vodič je dio projekta „Iskoristi dan“, pokrenutog u Slatini 2007. godine, koji se provodi na području cijele županije. Posljednje izdanje vodiča financirano je sredstvima Ministarstva zdravstva iz projekta „Mladi za mlade u prevenciji i suzbijanju ovisnosti“ koji je u 2018. i 2019. godini provodio Zavod za javno zdravstvo „Sveti Rok“ Virovitičko-podravske županije.

U ime virovitičko-podravskog župana Igora Androvića, okupljene je pozdravila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje i demografiju Vesna Šerepac.

– Ovaj vodič nudi, prije svega, našim učenicima, našem stanovništvu i svima nama pregled svega onoga što se može ponuditi u smislu kulturnih, sportskih i inih sadržaja na području Virovitičko-podravske županije i on je odgovor na pitanje kako najbolje iskoristiti slobodno vrijeme na način koji je, prije svega, odgojni i obrazovni – objasnila je V. Šerepac, a o vodiču su nešto više rekli i njegovi autori, prim. mr. sc. Miroslav dr. Venus i prof. Siniša Brlas.

Tiskano izdanje vodiča biti će podijeljeno učenicima sedmog razreda u osnovnim školama na području naše županije te studentima prve godine Visoke škole za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, a svima ostalima već je besplatno dostupan u elektronskom obliku na Internet stranici Zavoda za javno zdravstvo „Sveti Rok“ www.zzjzvpz.hr.
(www.zzjzvpz.hr)


Možda će vas zanimati i ...

Back to top button